phone

Τηλέφωνα

Τηλεφωνικές Παραγγελίες
Δευτέρα – Παρασκευή
10:00 -18:00
+30 210 27 59 741
+30 697 288 25 22 (viber, what’s up)

email
place

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων  της Εταιρείας

«ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ ΠΕΡΓΑΝΤΑ & ΣΙΑ Ο.Ε.»

 

Το απόρρητο των Προσωπικών σας Δεδομένων είναι πολύ σημαντικό για την Εταιρεία «ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ ΠΕΡΓΑΝΤΑ & ΣΙΑ Ο.Ε.» και κατά συνέπεια δεσμευόμαστε να προστατεύουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα με κάθε δυνατό τρόπο.

Στο παρόν κείμενο η έννοια της Πολιτικής Ασφαλείας και της Πολιτικής Απορρήτου είναι ταυτόσημες.  Αυτή η πολιτική ασφαλείας έχει συνταχθεί για να εξυπηρετήσει καλύτερα όσους ασχολούνται με τον τρόπο χρήσης των Προσωπικών Δεδομένων. Τα Προσωπικά Δεδομένα όπως περιγράφονται στον Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Προστασία των Δεδομένων και στον νόμο περί ιδιωτικού απορρήτου των ΗΠΑ και στην ασφάλεια των πληροφοριών, είναι πληροφορίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν μεμονωμένα ή με άλλες πληροφορίες για τον εντοπισμό, την επαφή ή τον εντοπισμό ενός ατόμου ή την αναγνώριση ή ταυτοποίηση ενός ατόμου.

Διαβάστε προσεκτικά την πολιτική ασφαλείας μας για να κατανοήσετε με σαφήνεια την διαδικασία με την οποίο συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε, προστατεύουμε ή χειριζόμαστε με κάποιον άλλο τρόπο τα Προσωπικά σας Δεδομένα στον ιστότοπο και στα συστήματα του www.thenaturalpharmacy.gr. Αυτή η Πολιτική Ασφαλείας εξηγεί επίσης τον τρόπο με τον οποίο συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε, επεξεργαζόμαστε ή ανταλλάσσουμε δεδομένα μέσω του κύριου ιστότοπου, του www.thenaturalpharmacy.gr και των εξειδικευμένων ιστότοπων του www.thenaturalpharmacy.gr («ιστότοπος»), των δραστηριοτήτων προώθησης πωλήσεων  – μάρκετινγκ και του τρόπου πρόσβασης, τροποποίησης ή διαγραφής από εσάς των Προσωπικών σας Δεδομένων που έχουν συλλεχθεί, αποθηκευθεί και χρησιμοποιούνται από εμάς.

Πότε συλλέγονται τα Προσωπικά σας Δεδομένα

Συλλέγουμε πληροφορίες από εσάς όταν εγγραφείτε στον ιστότοπό μας, πραγματοποιήσετε μια παραγγελία, εγγραφείτε σε ένα ενημερωτικό δελτίο, απαντήσετε σε μια έρευνα, συμπληρώσετε μια φόρμα, μας παρέχετε σχόλια για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας, χρησιμοποιείτε μια ζωντανή συνομιλία (live chat), ανοίγετε ένα αίτημα υποστήριξης (support ticket) ή όταν αγοράσετε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία.

Ποιοι τύποι Προσωπικών Δεδομένων συλλέγονται

Συλλέγουμε, ανάλογα με την περίπτωση, Προσωπικά Δεδομένα όπως το όνομα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη διεύθυνση αλληλογραφίας, τον αριθμό τηλεφώνου, τον αριθμό κινητού τηλεφώνου, το όνομα της εταιρείας σας ή άλλες λεπτομέρειες που θα σας βοηθήσουν στην καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Πώς χρησιμοποιούμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα

Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε από εσάς κατά την εγγραφή σας στον ιστότοπο μας, όταν εισάγετε μια παραγγελία, όταν εγγράφεστε στο ενημερωτικό δελτίο μας, όταν απαντάτε σε μια έρευνα ή επικοινωνία ή προωθητική ενέργεια, όταν περιηγείστε στο ιστότοπό μας ή όταν χρησιμοποιείτε κάποιες από τις άλλες λειτουργίες του ιστότοπου ώστε:

  • Να εξατομικεύσουμε την εμπειρία σας και να μπορέσουμε να παρουσιάσουμε το είδος του περιεχομένου και των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν περισσότερο.
  • Να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας ώστε να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα.
  • Να μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα ανταποκρινόμενοι σε αιτήματα εξυπηρέτησης ή υποστήριξης πελατών.
  • Να διαχειριστούμε ταχύτερα ηλεκτρονικούς διαγωνισμούς, προωθητικές ενέργειες, έρευνες αγοράς και άλλα παρόμοια χαρακτηριστικά του ιστότοπου.
  • Να επεξεργαστούμε ταχύτερα τις ηλεκτρονικές συναλλαγές σας.
  • Να ζητήσουμε αξιολογήσεις και κριτικές για υπηρεσίες ή προϊόντα.
  • Να επανέλθουμε μετά από επικοινωνία ή αλληλογραφία σας (ζωντανή συνομιλία, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή τηλεφωνήματα).

Πώς προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα

  • Ο ιστότοπός μας ελέγχεται τακτικά για κενά ασφαλείας και γνωστά σημεία ευπάθειας (known vulnerabilities), προκειμένου η επίσκεψή σας να είναι όσο το δυνατόν πιο ασφαλής.
  • Χρησιμοποιούμε τακτικούς ηλεκτρονικούς ελέγχους για την εύρεση και αντιμετώπιση κακόβουλων προγραμμάτων (malware, adware, tracking κλπ).
  • Τα Προσωπικά σας Δεδομένα είναι αποθηκευμένα σε ασφαλή συστήματα, πίσω από ασφαλή δίκτυα, και είναι προσβάσιμα μόνο από περιορισμένο αριθμό υπαλλήλων μας που έχουν ειδικά δικαιώματα πρόσβασης σε τέτοια συστήματα και υποχρεούνται να τηρούν εμπιστευτικές πληροφορίες.
  • Για να διατηρήσουμε την ασφάλεια των Προσωπικών Δεδομένων εφαρμόζουμε μια ποικιλία μέτρων ασφαλείας πρόσβασης (access control, strong authentication κλπ), όταν ένας χρήστης αποκτά πρόσβαση στα Προσωπικά του Δεδομένα για έλεγχο, υποβολή, τροποποίηση, αλλαγή ή διαγραφή αυτών.
  • Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή, με μελλοντική ισχύ. Η ανάκληση της συγκατάθεσης δεν επηρεάζει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση προτού αυτή ανακληθεί. Σε περίπτωση ανάκλησης της συγκατάθεσης, η Εταιρεία δύναται να επεξεργάζεται περαιτέρω τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, μόνο σε περιπτώσεις που υφίσταται άλλος νομικός λόγος για την επεξεργασία.
  • Έχετε δικαίωμα να ενημερωθείτε εάν η Εταιρεία επεξεργάζεται δεδομένα σας, να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα και να λάβετε συμπληρωματικές πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία τους.
  • Έχετε δικαίωμα να αιτηθείτε την επικαιροποίηση, διόρθωση, συμπλήρωση των  προσωπικών σας δεδομένων.
  • Έχετε δικαίωμα να υποβάλετε αίτημα διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων, το οποίο θα ικανοποιείται υπό την προϋπόθεση ότι δε συντρέχει άλλη νομική βάση επεξεργασίας (όπως ενδεικτικά υποχρέωση επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων που επιβάλλεται από το νόμο).
  • Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων στις ακόλουθες περιπτώσεις: (α) όταν αμφισβητείτε την ακρίβεια των προσωπικών δεδομένων και μέχρι να γίνει επαλήθευση, (β) όταν αντιτίθεστε στη διαγραφή προσωπικών δεδομένων και ζητάτε αντί διαγραφής τον περιορισμό χρήσης αυτών, (γ) όταν τα προσωπικά δεδομένα δεν χρειάζονται για τους σκοπούς επεξεργασίας, σας είναι ωστόσο απαραίτητα για τη θεμελίωση, άσκηση, υποστήριξη νομικών αξιώσεων, και (δ) όταν εναντιώνεστε στην επεξεργασία και μέχρι να γίνει επαλήθευση ότι υπάρχουν νόμιμοι λόγοι που μας αφορούν και υπερισχύουν των λόγων για τους οποίους εναντιώνεστε στην επεξεργασία.
  • Έχετε δικαίωμα να εναντιωθείτε ανά πάσα στιγμή στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων όταν αυτή βασίζεται στην νομική βάση (Άρθρο 6 (1) (ε) ή (στ) του Γενικού Κανονισμού) η οποία θα ικανοποιηθεί εκτός εάν η Εταιρεία καταδείξει επιτακτικούς και νόμιμους λόγους για την επεξεργασία τους.
  • Έχετε δικαίωμα να λάβετε χωρίς χρέωση τα προσωπικά σας δεδομένα σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο ή να αιτηθείτε, εφόσον είναι τεχνικά εφικτό, να διαβιβάσουμε τα δεδομένα απευθείας σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας.
  • Έχετε το δικαίωμα να αιτηθείτε στην εξαίρεσή σας από τη λήψη αποφάσεων που βασίζεται σε αυτοματοποιημένη επεξεργασία, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ.
  • Έχετε το δικαίωμα να προσφύγετε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για ζητήματα που αφορούν την επεξεργασία προσωπικών σας δεδομένων. Θα πρέπει να έχει προηγηθεί προσπάθεια εκ μέρους σας να ασκήσετε τα δικαιώματά σας στην Εταιρεία πριν προσφύγετε στην αρμόδια Αρχή. Για την αρμοδιότητα της Αρχής και τον τρόπο υποβολής καταγγελίας, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της (dpa.gr> Τα δικαιώματά μου > Υποβολή καταγγελίας), όπου υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες.

Προσωπικά δεδομένα ανηλίκων.

Η Εταιρεία και οι ιστοσελίδες της απευθύνονται σε πρόσωπα που έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18ο) έτος της ηλικίας τους. Εάν ανήλικοι χρήστες αυτοβούλως επισκεφτούν τους διαδικτυακούς μας τόπους, η Εταιρεία ουδεμία ευθύνη φέρει. Σε περίπτωση που κατά τη συλλογή των δεδομένων γίνει αντιληπτό ότι ο χρήστης είναι μικρότερης ηλικίας, η Εταιρεία δε θα επεξεργαστεί τα προσωπικά του δεδομένα.

Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων

Έχουμε ορίσει Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων («ΥΠΔ»), Data Protection Officer (“DPO”), για να εποπτεύσει την συμμόρφωση του www.thenaturalpharmacy.gr με τη συγκεκριμένη Πολιτική Ασφαλείς

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον ΥΠΔ:αποστέλλοντας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@thenaturalpharmacy.gr ή να καλέσετε απευθείας στον τηλεφωνικό αριθμό 210-27.59.741.

Πώς διαχειριζόμαστε τα Προσωπικά σας Δεδομένα

Τα Προσωπικά σας Δεδομένα διαχειρίζονται από τα γραφεία μας στην Αθήνα, μέσω του Τμήματος Προσωπικού και Μάρκετινγκ για επιχειρηματικούς, ενημερωτικούς και διαφημιστικούς σκοπούς. Όλα τα προσωπικά δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία σύμφωνα με την εκάστοτε εφαρμοζόμενη Ελληνική και Κοινοτική νομοθεσία.

Πόσο καιρό διατηρούμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα

Θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο διάστημα απαιτείται προκειμένου να εκπληρώσουμε τους σκοπούς για τους οποίους τα συλλέξαμε, να εκπληρώσουμε τους επιχειρηματικούς μας σκοπούς, να εκπληρώσουμε τις νομικές μας υποχρεώσεις, να επιλύσουμε διαφορές, να προστατεύσουμε τα περιουσιακά μας στοιχεία και να επιβάλλουμε τις συμφωνίες μας ή μέχρι να διαγραφείτε ή να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας.

Χρήση cookies

O διαδικτυακός τόπος μπορεί να χρησιμοποιεί cookies για την αναγνώριση του επισκέπτη / χρήστη ορισμένων υπηρεσιών και σελίδων του κόμβου. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο κάθε επισκέπτη / χρήστη και δεν λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή του. Χρησιμοποιούνται για την διευκόλυνση πρόσβασης του επισκέπτη / χρήστη όσον αφορά τη χρησιμοποίηση συγκεκριμένων υπηρεσιών του κόμβου, για στατιστικούς λόγους προκειμένου να καθορίζονται οι περιοχές στις οποίες οι υπηρεσίες του κόμβου είναι χρήσιμες ή δημοφιλείς ή για λόγους marketing. Ο επισκέπτης / χρήστης του κόμβου μπορεί να ρυθμίσει τον διακομιστή του κατά τέτοιο τρόπο ώστε είτε να τον προειδοποιεί για τη χρήση των cookies σε συγκεκριμένες υπηρεσίες του κόμβου είτε να μην επιτρέπει την αποδοχή της χρήσης cookies σε καμία περίπτωση. Σε περίπτωση που ο επισκέπτης / χρήστης των συγκεκριμένων υπηρεσιών και σελίδων του κόμβου δεν επιθυμεί την χρήση cookies για την αναγνώριση του, ορισμένες δυνατότητες που παρέχονται στην τοποθεσία του fosonline.gr ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες ενώ ορισμένες ιστοσελίδες μπορεί να μην εμφανίζονται σωστά. Επίσης, ο διαδικτυακός τόπος δύναται να καταγράφει και προς τούτο συναινεί ρητά ο επισκέπτης/χρήστης τη διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο Η/Υ έχει πρόσβαση στο Internet, τα οποία στοιχεία αξιοποιούνται αποκλειστικά για την συγκέντρωση στατιστικών.
Πως Μπορείτε να Απενεργοποιήσετε τη Χρήση Cookies: Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη χρήση cookies από τις ρυθμίσεις του φυλλομετρητή σας, αναλόγως του φυλλομετρητή σας επισκεφθείτε τις ακόλουθες ιστοσελίδες, για να λάβετε γνώση για τις απαραίτητες σχετικές ενέργειες:

  • Internet Explorer
  • Firefox
  • Chrome
  • Safari
  • Safari for iPad and iPhone

Η ιστοσελίδα www.allaboutcookies.org προσφέρει καλές κι απλές οδηγίες σχετικά με το πώς να διαχειρίζεστε τα cookies, χρησιμοποιώντας διαφορετικά είδη πλοηγών ίντερνετ.

Η αποκάλυψη σε τρίτους των Προσωπικών σας Δεδομένων

Δεν πραγματοποιούμε πωλήσεις, συναλλαγές, ανταλλαγές ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο μεταβιβάσουμε  ή μεταβιβάζουμε σε τρίτους τα Προσωπικά σας Δεδομένα. Η Εταιρεία ενδέχεται να διαβιβάζει δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σε δικαστικές, διοικητικές, φορολογικές, τελωνειακές, διαιτητικές αρχές ή άλλες δημόσιες αρχές ρυθμιστικούς φορείς και δικηγόρους εάν αυτό είναι απαραίτητο για τη συμμόρφωση με τη νομοθεσία ή και για τη θεμελίωση, άσκηση ή υπεράσπιση νομικών αξιώσεών της. Περαιτέρω, η Εταιρεία ενδέχεται να αναθέτει μέρος ή όλη την ως άνω επεξεργασία σε τρίτα μέρη (εκτελούντες την επεξεργασία) τα οποία έχουν συμβληθεί με την Εταιρεία για την προώθηση των υπηρεσιών της εταιρείας, για την παροχή ταχυδρομικών υπηρεσιών, υπηρεσιών μηχανογραφικής υποστήριξης, υπηρεσιών τήρησης αρχείου, υπηρεσιών διεξαγωγής ερευνών διαστρωμάτωσης αγοράς, υπηρεσιών πληροφορικής και διαφημιστικών υπηρεσιών. Σε αυτές τις περιπτώσεις, διασφαλίζουμε μέσω συμβατικών όρων και τακτικών ελέγχων ότι, εάν και εφόσον έχουν πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα, τηρείται επαρκώς η νομοθεσία για την προστασία τους.Οι αποδέκτες των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ενδέχεται να είναι εγκατεστημένοι εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η Εταιρεία λαμβάνει μέτρα ώστε να εφαρμόζει επαρκείς και κατάλληλες εγγυήσεις για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα με άλλα μέσα κυρίως με τη χρήση των τυποποιημένων δεσμευτικών ρητρών από την ΕΕ.Η Εταιρεία εφαρμόζει αποτελεσματικά, τόσο κατά τη στιγμή του καθορισμού των μέσων επεξεργασίας όσο και κατά τη στιγμή της επεξεργασίας, κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα, όπως η ψευδωνυμοποίηση, σχεδιασμένα για την εφαρμογή αρχών προστασίας των δεδομένων, όπως η ελαχιστοποίηση των δεδομένων, και την ενσωμάτωση των απαραίτητων εγγυήσεων στην επεξεργασία αυτή κατά τρόπο ώστε να πληρούνται οι απαιτήσεις της ισχύουσας νομοθεσίας και να προστατεύονται τα δικαιώματα των φυσικών προσώπων.

Σύνδεσμοι τρίτων μερών

Στον ιστότοπό μας δεν συμπεριλαμβάνουμε ή προσφέρουμε προϊόντα ή υπηρεσίες τρίτων. Παρόλα αυτά, έχουμε συνδέσμους σε τρίτα μέρη (τρίτους ιστότοπους) που σχετίζονται με την επιχείρησή μας και για ενημερωτικούς σκοπούς. Αυτοί οι ιστότοποι τρίτων έχουν χωριστές και ανεξάρτητες πολιτικές ασφαλείας. Ως εκ τούτου, δεν έχουμε καμία ευθύνη ή υποχρέωση για το περιεχόμενο και τις δραστηριότητες αυτών των συνδεδεμένων ιστότοπων. Δεδομένου του ότι επιδιώκουμε την μέγιστη προστασία και  ακεραιότητα του ιστότοπου μας, είσαστε ευπρόσδεκτοι να υποβάλλετε σχόλια και παρατηρήσεις σχετικά με τις ιστοσελίδες των συνδεδεμένων ιστότοπων.

Τροποποίηση της Πολιτικής Ασφαλείας

Από καιρό εις καιρό μπορεί να αλλάξουμε ή να τροποποιήσουμε ή να ενημερώσουμε αυτή την Πολιτική Ασφαλείας. Προτείνουμε να επισκέπτεστε περιοδικά την ιστοσελίδα που περιγραφή την  πολιτική ασφαλείας, προκειμένου να γνωρίζετε οποιεσδήποτε αλλαγές, τροποποιήσεις και προσθήκες  που θα ισχύουν για την διαχείριση των Προσωπικά σας Δεδομένων.

Διαχείριση σημάτων «Μη παρακολούθησης»

Τιμούμε και αποδεχόμαστε τα σήματα «Μη παρακολούθησης» και, ως εκ τούτου, δεν παρακολουθούμε, δεν αποστέλλουμε ή δεν εγκαθιστούμε cookies και δεν εμφανίζουμε διαφημιστικά παράθυρα όταν ο μηχανισμός «Μη Παρακολούθησης» είναι ενεργοποιημένος στο πρόγραμμα περιήγησης (web browser).

Χρήση παρακολούθησης συμπεριφοράς από τρίτους (third-party behavioral tracking)

Δεν επιτρέπουμε μηχανισμούς παρακολούθησης συμπεριφοράς από τρίτους.

Η τήρηση απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων με βάση συγκεκριμένους κανονισμούς και νόμους

Για την τήρηση απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων λαμβάνονται υπόψιν και τηρούνται οι διατάξεις του ν. 4624/2019 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και την ενσωμάτωση στην εθνική νομοθεσία της Οδηγίας ΕΕ2016/680 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου  και του Συμβουλίου της 27-4-2016. H Εταιρεία δύναται να επικαιροποιεί την παρούσα Πολιτική κατά διαστήματα, σύμφωνα με την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία, δημοσιεύοντας τη νέα έκδοση στον ιστότοπο ή σε συνδεόμενες εφαρμογές. Ο χρήστης θα πρέπει να ελέγχει τακτικά την παρούσα σελίδα για να βεβαιώνεται πως είναι σύμφωνος με οποιεσδήποτε αλλαγές στους όρους της παρούσας Πολιτικής.

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για ερωτήσεις σχετικά με αυτήν την Πολιτική Ασφαλείας χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες που υπάρχουν στην σχετική με την Εταιρεία μας ιστοσελίδα www.thenaturalpharmacy.gr.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
X