Το φαρμακείο μας The Natural Pharmacy – Γιάννα Περγαντά είναι το πνευματικό δημιούργημα της Γιάννας Περγαντά και είναι αποτέλεσμα της αγάπης, του πάθους και της πίστης στις εναλλακτικές θεραπείες αλλά και στην κλασική θεραπευτική.

Το φαρμακείο The Natural Pharmacy – Γιάννα Περγαντά ιδρύθηκε το 1982 στο ιστορικό κέντρο, στην καρδιά της Νέας Ιωνίας, με έναν τελείως διαφορετικό και καινοτόμο προσανατολισμό, σε σχέση με την εποχή και τα δεδομένα της δεκαετίας του ‘80 στη λειτουργία, αλλά και στην καθημερινή πρακτική του ελληνικού φαρμακείου.

Από την πρώτη στιγμή, η κατεύθυνση είναι σαφής: η αναζήτηση φυσικών υλικών και η δημιουργία προϊόντων και φυτικών φαρμάκων. Η ενεργοποίηση και η αξιοποίηση του εργαστηρίου του φαρμακείου είναι από την πρώτη στιγμή «ιδέα εν τω γεννάσθαι» στη σκέψη μας που, με το πέρασμα του χρόνου, αρχίζει να υλοποιείται.»

Όραμά μας είναι το φαρμακείο The Natural Pharmacy – Γιάννα Περγαντά να θέσει στην υπηρεσία της υγείας λύσεις πρόληψης και ίασης μέσα από εναλλακτικές και καινοτόμες για την εποχή τους, θεραπευτικές προτάσεις της φύσης όπως:

Με όραμα να καθιερώσουμε το φαρμακείο – The Natural Pharmacy – Γιάννα Περγαντά, ως μία διαφορετική προσέγγιση στον τομέα της υγείας, της φροντίδας, της ευεξίας και της ομορφιάς, εναρμονίζουμε την Επιστήμη της Φαρμακευτικής με την υψηλή τεχνολογία και τη δύναμη της φύσης.

Μία προσπάθεια που διέπεται από το σεβασμό, την ευθύνη, τη συνέπεια και το πάθος, αξίες που όλα αυτά τα χρόνια έχουν καθιερώσει το φαρμακείο – The Natural Pharmacy – Γιάννα Περγαντά, και έχει αναγνωριστεί και αγκαλιαστεί από όλους εσάς!

Ο πρωταρχικός μας στόχος ήταν και είναι να «εκπαιδεύσουμε» τους πελάτες μας και την τοπική κοινωνία να γνωρίσουν και να εμπιστευθούν τα θεραπευτικά βότανα και φυτά, ώστε να μάθουν να τα χρησιμοποιούν ως μία πιο ασφαλή λύση, σε ήπια καθημερινά προβλήματα υγείας.

Γι’ αυτό και ο ρόλος μας είναι καθαρά συμβουλευτικός, δεν υποκαθιστούμε τον θεράποντα ιατρό, με αποτέλεσμα την έμπρακτη εμπιστοσύνη σας τόσων χρόνων.

Ήμασταν και είμαστε πάντα δίπλα σας βοηθώντας να κατανοήσετε την ορθή χρήση των εναλλακτικών θεραπειών όπως ομοιοπαθητική, φυτοθεραπεία, αρωματοθεραπεία, αγιουρβέδα (Ayurveda), ανθοϊάματα Dr. Bach.

Παράλληλα με τις παραπάνω δραστηριότητες αναπτύξαμε ακόμα έναν ξεχωριστό τομέα, με επίκεντρο το εργαστήριο του φαρμακείου μας, αυτόν του γαληνικού σκευάσματος. Από την αρχή της λειτουργίας του έως σήμερα, διαθέτουμε ένα πλήρως οργανωμένο και εξοπλισμένο εργαστήριο παρασκευής γαληνικών σκευασμάτων, στελεχωμένο από έμπειρους και εξειδικευμένους συνεργάτες.

Όλα αυτά τα χρόνια δεν παύουμε στιγμή να επενδύουμε στη συνεχή εκπαίδευση στις εναλλακτικές θεραπείες εμπλουτίζοντας διαρκώς τις γνώσεις μας. Η αδιάλειπτη συμμετοχή μας σε επιστημονικά συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ως συμμετέχοντες αλλά και ως ομιλητές μας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθούμε και να γνωρίζουμε τα νέα δεδομένα και τις εξελίξεις στις εναλλακτικές θεραπείες (φυτοθεραπεία, ομοιοπαθητική).

Η ενασχόληση με τα φυτικά καλλυντικά ξεκίνησε από πολύ νωρίς στο χώρο του εργαστηρίου του φαρμακείου μας. Στην αρχή oι συνταγές ήταν «προσωπικές» με βασικά συστατικά τα φυτικά εκχυλίσματα και τα αιθέρια έλαια.

Με το πέρασμα των χρόνων, τη συνεχή ενημέρωση και αναζήτηση νέων συστατικών, αλλά και σεβόμενοι τις ανάγκες των πελατών μας, θελήσαμε μέσα από το φαρμακείο – The Natural Pharmacy – Γιάννα Περγαντά να προσφέρουμε το απόσταγμα της φύσης και της γνώσης μας σε προϊόντα ομορφιάς και φροντίδας. Έτσι, το 2010 οδηγηθήκαμε στη δημιουργία της σειράς Natiria.

Τα καλλυντικά της σειράς Natiria συνδυάζουν τις ευεργετικές ιδιότητες της φύσης με τις υψηλότερες προδιαγραφές της σύγχρονης κοσμετολογίας. Συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με πιστοποιημένο εργαστήριο καλλυντικών, εξασφαλίζοντας έτσι τη μέγιστη ποιότητα, αποτελεσματικότητα και ασφάλεια των τελικών προϊόντων.

Όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούμε με ειλικρίνεια και σεβασμό να γινόμαστε όλο και καλύτεροι και να σας ανταποδίδουμε την εμπειρία που συνεχώς αποκτούμε από την καθημερινή επικοινωνία μαζί σας, προσφέροντάς σας τις συμβουλές και τις λύσεις που χρειάζεστε, καλύπτοντας όλο και περισσότερες ανάγκες σας.

Πέραν όλων των παραπάνω δραστηριοτήτων το φαρμακείο μας δεν έχει χάσει το βασικό του ρόλο, την εκτέλεση συνταγών φαρμάκων. Επίσης, διαθέτουμε μία μεγάλη ποικιλία συμπληρωμάτων διατροφής, καλλυντικών προϊόντων για παιδιά και ενήλικες.

Οι αρχές μας αποτελούν τη φιλοσοφία και καθορίζουν τη λειτουργία του φαρμακείου,
The Natural Pharmacy – Γιάννα Περγαντά

  • Πελατοκεντρική προσέγγιση.
  • Συστηματική παροχή συμβουλών και υπηρεσιών υγείας μέσω εξειδικευμένων και εξατομικευμένων προτάσεων προς τους καταναλωτές.
  • Διατήρηση αρχείου φαρμακοθεραπείας ασθενών και τήρηση του κώδικα δεοντολογίας του απορρήτου.
  • Επισήμανση των αλληλεπιδράσεων μεταξύ φαρμάκων – τροφίμων – λοιπών συμπληρωμάτων διατροφής και Φαρμακοεπαγρύπνηση.
  • Συνεχής επιμόρφωση του προσωπικού του φαρμακείου.
  • Προσεκτική επιλογή εταιρειών και προϊόντων στο χώρο του φαρμακείου.
  • Ενασχόληση με εναλλακτικές θεραπείες από την αρχή της λειτουργίας του.
  • Έμφαση στην αξιοπιστία και στην ποιότητα των πληροφοριών που δίνουμε, καθώς και των προϊόντων που προσφέρουμε στους πελάτες μας.
  • Διοργάνωση εκδηλώσεων στο χώρο του φαρμακείου με στόχο την ενημέρωση των πελατών μας για καθημερινά προβλήματα υγείας (διαβήτης, παχυσαρκία κ.ά.)
  • Παροχή συμβουλών υγείας και ομορφιάς («ημέρες» ΔΩΡΕΑΝ περιποίησης προσώπου από εξειδικευμένη αισθητικό με τη χρήση καλλυντικών προϊόντων).
X