ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Σε περίπτωση που πληρούνται οι όροι επιστροφής, μπορείτε να επιστρέψετε το Προϊόν που αγοράσατε:

Στο Κατάστημα της Εταιρείας: μεταβαίνοντας στο κατάστημα της Εταιρείας, στην Ν.Ιωνία Αττικής (οδός Μεσολογγίου 40-42), μπορείτε εύκολα και γρήγορα να πραγματοποιήσετε αλλαγή με ίδιο ή όποιο άλλο προϊόν επιθυμείτε εφόσον  προσκομίσετε την απόδειξη λιανικής πώλησης ή του τιμολογίου. Το προσωπικό της Εταιρείας θα ελέγξει την κατάσταση του προϊόντος και θα σας καθοδηγήσει σχετικά με τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί.

Αποστολή μέσω πρακτορείου ταχυμεταφορών: σε περίπτωση που η μετάβαση στο κατάστημα της Εταιρείας δεν είναι δυνατή, μπορείτε να μας αποστείλλετε το Προϊόν μέσω πρακτορείου ταχυμεταφορών ενημερώνοντάς μας ταυτόχρονα εάν επιθυμείτε την αντικατάσταση του προϊόντος ή την επιστροφή των χρημάτων σας. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον αποστολέα των επιστρεφόμενων προϊόντων και αντιστοιχούν στο ποσό των 3 €.

Για την δική σας εξυπηρέτηση επικοινωνήστε πρώτα μαζί μας στο τηλέφωνο 210 2759741 από τις 9:00 έως τις 15:00, Δευτέρα με Παρασκευή ή στο email info@thenaturalpharmacy.gr για να βεβαιωθείτε ότι το προϊόν που θέλετε υπάρχει στο φαρμακείο μας.

Οι επιστροφές γίνονται στη διεύθυνση: 

Φαρμακείο ΠΕΡΓΑΝΤΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ & ΣΙΑ Ο.Ε.
Μεσολογγίου 40-42, Νέα Ιωνία 142 31
210-27 59 741

Σε περίπτωση που η Εταιρεία κρίνει ότι δεν πληρούνται οι όροι για την επιστροφή του προϊόντος, τότε το Προϊόν θα επιστρέφεται στον Πελάτη και τα έξοδα αποστολής θα βαρύνουν αποκλειστικά τον ίδιο.

 

 Όροι επιστροφής

Επιστροφές γίνονται δεκτές υπό τους ακόλουθους όρους:

  • Η επιστροφή να συνοδεύεται από πλήρως συμπληρωμένη φόρμα υπαναχώρησης η οποία θα αποστέλλεται είτε μέσω fax 210-27.70.135 είτε μέσω μηνύματος ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (e-mail) στη διεύθυνση info@thenaturalpharmacy.gr.
  • Η επιστροφή να συνοδεύεται από το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς (απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο) και το προϊόν να βρίσκεται αχρησιμοποίητο, σε άριστη κατάσταση, όπως ακριβώς ήταν πριν από την πώληση, με τη συσκευασία του άθικτη όπως και όλα τα περιεχόμενά της, καθώς και οποιοδήποτε δώρο ενδεχομένως να περιλαμβάνονταν σε αυτήν.
  • Σε περίπτωση που το Προϊόν το οποίο παραδίδεται είναι ελαττωματικό (π.χ. έχει υποστεί φθορά κατά τη μεταφορά η συσκευασία του), ο Πελάτης μπορεί να επιστρέψει το Προϊόν μόνο στο φυσικό κατάστημα.  Τα ελαττωματικά προϊόντα αντικαθίστανται με άλλα νέα ίσης αξίας ή επιστρέφεται το χρηματικό ποσό.
  • Σε περίπτωση  επιστροφής χρημάτων καταβάλλεται το ποσό που αντιστοιχεί στην παραγγελία είτε μέσω αντικαταβολής είτε μέσω πιστωτικής κάρτας είτε μέσω τραπεζικής κατάθεσης είτε μέσω paypal. Και στις 2 παραπάνω περιπτώσεις το επιστρεφόμενο ποσό κατατίθεται σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε εντός 7 εργάσιμων από τη στιγμή που θα επικοινωνήσετε μαζί μας. Επιστρέφεται το χρηματικό ποσό που αφορά στην αξία του εμπορεύματος και πιθανά έξοδα μεταφοράς , αντικαταβολής ή τραπεζικών εξόδων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον αποστολέα των επιστρεφόμενων προϊόντων και αντιστοιχούν στο ποσό των 3 €. Εάν το επιθυμεί ο πελάτης μπορεί να μην επιστραφεί το οφειλόμενο ποσό αλλά τα προϊόντα τα οποία έχουν επιστραφεί  να αντικατασταθούν από άλλα ίσης αξίας.
  • Για προϊόντα που έχουν αγοραστεί από τα είδη προσφοράς, δεν γίνονται δεκτές αλλαγές.

 

Ακύρωση παραγγελίας

Κάθε Πελάτης έχει το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία των Προϊόντων που συμπλήρωσε στη σχετική φόρμα παραγγελίας, είτε μέσω της αποστολής μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@thenaturalpharmacy.gr είτε μέσω τηλεφώνου στο 210-27.59.741 έως τις 14:00 το μεσημέρι της ίδιας ή της επόμενης ημέρας, εξαρτωμένης της ώρας που έγινε η παραγγελία και προτού συμπληρωθούν 12 ώρες από την ολοκλήρωση  της παραγγελίας.

Ακυρώσεις παραγγελιών που έχουν ήδη αποσταλλεί δε γίνονται δεκτές και ο Πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής και επιστροφής του δέματος.
 

Μπορείτε να στείλετε την παραγγελία σας μέσω της BoxNow

Σε περίπτωση που παραλάβατε την παραγγελία σας μέσω BoxNow και επιθυμείτε να την επιστρέψετε, παρακαλούμε όπως ακολουθήσετε τις οδηγίες που λάβατε κατά την επικοινωνία της παράδοσης για να την επιστρέψετε δωρεάν.

Σε περίπτωση που παραλάβατε την παραγγελία σας με κάποια άλλη μέθοδο και επιθυμείτε να την στείλετε μέσω της BoxNow, μπορείτε να βρείτε την κοντινότερη θυρίδα δίπλα σας και να ολοκληρώστε την αποστολή προς εμάς εύκολα και γρήγορα.
 

X