Πληρωμή μέσω Πιστωτικής, Χρεωστικής και Προπληρωμένης Κάρτας

Το ηλεκτρονικό κατάστημά μας δέχεται τις κάρτες όλων των τραπεζών Visa, Mastercard, Maestro.

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται με τη χρήση πιστωτικών καρτών γίνονται σε ασφαλές κρυπτογραφημένο περιβάλλον της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Απαραίτητο για τη συναλλαγή να αναφέρετε το τηλέφωνο επικοινωνίας και μια έγκυρη διεύθυνση e-mail.

Σε περίπτωση που η πιστωτική σας κάρτα δεν εγκριθεί από την τράπεζα, η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία σας. Αν επιθυμείτε η παραγγελία σας να δρομολογηθεί με διαφορετικό τρόπο πληρωμής μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210-27 59 741.

 

Μετρητά με Αντικαταβολή

Η Εταιρεία παρέχει τη δυνατότητα αντικαταβολής με μετρητά. Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με courier και η πληρωμή με μετρητά γίνεται την ώρα της παραλαβής των προϊόντων (επιπλέον κόστος: 1,8€)

 

Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να καταθέσετε το χρηματικό ποσό στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την ημέρα που πραγματοποιήσατε την παραγγελία. Εάν εντός τεσσάρων (4) εργάσιμων ημερών δεν έχουμε σχετική ενημέρωση, η παραγγελία σας αυτόματα θα ακυρώνεται.

Eurobank
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ 00260461110200073326
ΙΒΑΝ: GR1102604610000110200073326
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΠΕΡΓΑΝΤΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Στο αποδεικτικό της τράπεζας πρέπει να αναγράφεται ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμό σας καθώς και τον κωδικό παραγγελίας.

ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 5035024964929
ΙΒΑΝ: GR0901720350005035024964929
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΠΕΡΓΑΝΤΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Στο αποδεικτικό της τράπεζας πρέπει να αναγράφεται ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμό σας καθώς και τον κωδικό παραγγελίας.

ΕΘΝΙΚΗ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 15044109559
ΙΒΑΝ: GR0701101500000015044109559
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΠΕΡΓΑΝΤΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Στο αποδεικτικό της τράπεζας πρέπει να αναγράφεται ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμό σας καθώς και τον κωδικό παραγγελίας.

Προκειμένου να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας, μετά από την κατάθεση των χρημάτων στον ως άνω τραπεζικό λογαριασμό οφείλετε να μας αποστείλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης στον αρ. φαξ: 210-27.70.135 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@thenaturalpharmacy.gr. Το ποσό της παραγγελίας πρέπει να εξοφλείται στο ακέραιο. Τυχόν τραπεζικά έξοδα βαρύνουν εξ ολοκλήρου τον πελάτη. Σε περίπτωση που ο πελάτης προβεί σε αφαίρεση από το συνολικό ποσό της παραγγελίας τυχόν τραπεζικών εξόδων, η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μην αποστείλλει την παραγγελία μέχρι να εξοφληθεί πλήρως το συνολικό κόστος αυτής. Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται από 1 έως και 3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία υποβολής του αποδεικτικού κατάθεσης.

 

Μετρητά ή πιστωτική κάρτα στο φυσικό κατάστημα

Εφόσον έχετε επιλέξει παραλαβή της παραγγελίας σας από το φαρμακείο μας στην οδό Μεσολογγίου 40-42 στη Ν. Ιωνία, μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά ή κάρτα στο ταμείο του φαρμακείου.

 

PayPal

Πληρωμή μέσω της ασφαλούς πλατφόρμας Paypal, με την πιστωτική σας κάρτα ή με τον Paypal λογαριασμό σας. Απαραίτητη η ύπαρξη ή δημιουργία λογαριασμού PayPal.

Αγορές άνω των 500€, είτε με τιμολόγιο είτε με απόδειξη λιανικής, μπορούν να πραγματοποιηθούν αποκλειστικά, ή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό ή με πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας ή με pay pal ενώ για την παραλαβή από το φαρμακείο απαιτείται η προσκόμιση του σχετικού αποδεικτικού κατάθεσης.

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει την επιστροφή του Προϊόντος/των Προϊόντων με επιβάρυνση του χρήστη/πελάτη, σε περίπτωση αδυναμίας εξόφλησης του οφειλόμενου ποσού (πχ. στις περιπτώσεις αντικαταβολής) για την αγορά και την παράδοση των Προϊόντων ενώ για τις περιπτώσεις που ο χρήστης/πελάτης προβαίνει στην αγορά δίχως να έχει προηγηθεί παραγγελία στο ηλεκτρονικό κατάστημα ή δίχως να έχει προηγηθεί/ολοκληρωθεί η προετοιμασία της παραγγελίας του, ισχύει η τρέχουσα τιμολογιακή πολιτική του φυσικού καταστήματος και όχι του ηλεκτρονικού.

Ο χρήστης/πελάτης οφείλει να επιλέξει, για την ολοκλήρωση της αγοράς,  το μέσον  πληρωμής που απαιτείται σύμφωνα με την εκάστοτε ισχύουσα φορολογική νομοθεσία, ιδίως ως προς τα ανώτατα επιτρεπτά όρια συναλλαγών πάνω από τα οποία επιβάλλεται χρήση τραπεζικού λογαριασμού.

Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210-27.59.741.

X