Ποιοί είμαστε

Το φαρμακείο The Natural Pharmacy – Γιάννα Περγαντά ιδρύθηκε το 1982 στο ιστορικό κέντρο της Νέας Ιωνίας, με έναν τελείως διαφορετικό και καινοτόμο προσανατολισμό.

Στο φαρμακείο μας εκτός από εκτέλεση συνταγών μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη γκάμα εναλλακτικών προϊόντων: βότανα, βάμματα, αγιουρβέδα, ανθοϊάματα και αιθέρια έλαια.

Διατηρούμε σταθερή παρουσία στο χώρο του ομοιοπαθητικού φαρμάκου πάνω από 30 χρόνια με την παρασκευή τους να γίνεται σε διακριτό χώρο του εργαστηρίου μας ακολουθώντας όλους τους κανόνες και τα στάδια που επιβάλλει η ορθή εργαστηριακή πρακτική.

Επίσης, διαθέτουμε ένα πλήρως οργανωμένο και εξοπλισμένο εργαστήριο παρασκευής γαληνικών σκευασμάτων, στελεχωμένο από έμπειρους και εξειδικευμένους συνεργάτες.

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας

  • μέσω τηλεφώνου στο 210 27 59 741 τις εργάσιμες ημέρες 09:00 – 17:00
  • μέσω e-mail στο info@thenaturalpharmacy.gr

Μπορώ να κάνω παραγγελία χωρίς εγγραφή;

Η εγγραφή του επισκέπτη/χρήστη ως Μέλους στο thenaturalpharmacy.gr είναι επιθυμητή αλλά όχι απαραίτητη προκειμένου να διενεργήσει μια αγορά από το Ηλεκτρονικό μας Φαρμακείο.

Η εγγραφή και η συμμετοχή του επισκέπτη/χρήστη ως Μέλους είναι δωρεάν, προσωπική, αμεταβίβαστη και ανεκχώρητη.

Παρόλα αυτά, ας σημειωθεί πως η εγγραφή του επισκέπτη/χρήστη στο thenaturalpharmacy.gr συνεπάγεται άμεση και διαρκή ενημέρωση σχετικά με προσφορές, δώρα, διαγωνισμούς, άρθρα και ενδιαφέροντα videos.

Πώς μπορώ να πραγματοποιήσω μια παραγγελία;

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

  • Παραγγελία on line από την ιστοσελίδα μας.
  • Τηλεφωνική παραγγελία:μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας στο 210 27 59 741, καθημερινά από 10:00 έως 18:00 & το Σάββατο από 10:00 έως 15:00.

Ποιά είναι τα έξοδα αποστολής μου;

-Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 37€ εντός Ελλάδας εφόσον οι παραγγελίες είναι μέχρι 3 κιλά.

-Για αγορές κάτω των 37€ τα μεταφορικά είναι:

  • 2,30€ εντός & εκτός  Αττικής, για παραγγελίες μέχρι 3 κιλά.

– Για παραδόσεις το Σάββατο υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση 2€.

– Για αγορές άνω των 37€ τα μεταφορικά είναι:

  • 2€ εντός Αττικής και εκτός Αττικής, για παραγγελίες μέχρι 3 κιλά.

– Για αγορές κάτω των 37€ τα μεταφορικά είναι:

  • 2 + 2,30€ εντός & εκτός  Αττικής για παραγγελίες μέχρι 3 κιλά.

-Σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή υπάρχει επιπλέον κόστος 1,60€ ανεξαρτήτως του ποσού της παραγγελίας.

Για αποστολές στην Κύπρο τα μεταφορικά είναι 10,00 για όλο το νησί και σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή υπάρχει επιπλέον κόστος 4€ ανεξαρτήτου του ποσού της παραγγελίας.

-Η τραπεζική κατάθεση και η πληρωμή με πιστωτική κάρτα δεν έχουν κάποια επιπλέον οικονομική επιβάρυνση/χρέωση.

-Με την παραλαβή των προϊόντων από το φαρμακείο μας στην οδό Μεσολογγίου 40-42 στη Ν. Ιωνία δεν επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής ή αντικαταβολής για οποιοδήποτε ποσό παραγγελίας έχετε κάνει.

Χρόνος αποστολής παραγγελίας

  • Εάν έχετε επιλέξει να παραλάβετε την παραγγελία σας από το φαρμακείο, θα σας ενημερώσουμε για την ολοκλήρωσή της με ένα e-mail και θα πρέπει να την παραλάβετε εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών, διαφορετικά η παραγγελία σας θα ακυρωθεί.
  • Μπορείτε επίσης να παραλάβετε την παραγγελία σας από το εκάστοτε τοπικό κατάστημα ταχυμεταφορώνδίχως πρόσθετη επιβάρυνση. Εφόσον η παραγγελία σας έχει γίνει μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι η παράδοση από τις εταιρείες ταχυμεταφορών γίνεται μέσα σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας από το φαρμακείο μας, από τις 09:00 το πρωί έως τις 17:00 το απόγευμα, στη διεύθυνση που αναγράφεται στη φόρμα παραγγελίας.
  • Εάν έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την «τραπεζική κατάθεση»την οποία και πρέπει να ολοκληρώσετε εντός 3 ημερών από την παραγγελία σας, η αποστολή γίνεται από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία κατάθεσης του ποσού.

Ακύρωση παραγγελίας

Κάθε Πελάτης έχει το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία των Προϊόντων που συμπλήρωσε στη σχετική φόρμα παραγγελίας, είτε μέσω της αποστολής μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@thenaturalpharmacy.gr είτε μέσω τηλεφώνου στο 210-27.59.741 έως τις 14:00 το μεσημέρι της ίδιας ή της επόμενης ημέρας, εξαρτωμένης της ώρας που έγινε η παραγγελία και προτού συμπληρωθούν 12 ώρες από την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Ακυρώσεις παραγγελιών που έχουν ήδη αποσταλλεί δε γίνονται δεκτές και ο Πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής και επιστροφής του δέματος.

Διαθεσιμότητα

Η Εταιρεία μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε τα προϊόντα τα οποία πωλούνται από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα να είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμα και δύνανται να αποσταλλούν εντός 1-3 εργάσιμων ημερών από την ημέρα της παραγγελίας (εφόσον η παραγγελία έχει γίνει μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι).

Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα δεν είναι «Διαθέσιμο», το προσωπικό του thenaturalpharmacy.gr δεσμεύεται να επικοινωνήσει μαζί σας. Στην περίπτωση αυτή, οι ημέρες αποστολής ενδέχεται να αυξηθούν από τρεις (3) έως και πέντε (5) εργάσιμες.

Οι τιμές του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι οι ίδιες με του φυσικού κατάστηματος;

Οι τιμές του ηλεκτρονικού καταστήματος ΔΕΝ είναι οι ίδιες με του φυσικού καταστήματος γιατί διαφοροποιείται το ποσοστό έκπτωσης.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Η σχετική φόρμα βρίσκεται επισυναπτόμενη στο κείμενο Πολιτική Προστασίας Προσωπικών δεδομένων.

X