Το 1982, από ένα μικρό φαρμακείο στη Νέα Ιωνία με την ονομασία The Natural Pharmacy – Γιάννα Περγαντά ξεκίνησε το προσωπικό και επαγγελματικό μου όραμα: να δημιουργήσω στο εργαστήριo του φαρμακείου μου φυσικά καλλυντικά, χειροποίητα ποιοτικά, αποτελεσματικά και ασφαλή προϊόντα ομορφιάς και φροντίδας συνδυάζοντας μόνο φυτικά συστατικά.

Η μακρόχρονη εμπειρία, μελέτη και ενασχόλησή μου με την παραδοσιακή θεραπευτική, τη φυτοθεραπεία και την αρωματοθεραπεία με οδήγησαν στην πραγματοποίηση αυτού του οράματος.

Στην αρχή τα προϊόντα ήταν «προσωπικά», και κάθε ένα ξεχωριστό. Ένα εγχείρημα ιδιαίτερα τολμηρό για τα ελληνικά δεδομένα, καθώς τα φυτικά, χειροποίητα καλλυντικά φαρμακείου ήταν κάτι καινούριο και πρωτοποριακό για εκείνη την εποχή. Έτσι προέκυψαν «συνταγές» που ξεχώρισαν στην προτίμηση των πελατών μας.

Η καθημερινή μας επαφή με τους πελάτες του φαρμακείου, μας βοήθησε να ακούσουμε και να συνειδητοποιήσουμε τις ανάγκες τους και μας ενθάρρυνε να προχωρήσουμε στη δημιουργία μίας σειράς προϊόντων για το πρόσωπο και το σώμα.

Το 2010 αποτελεί μία ιδιαίτερα σημαντική χρονιά που μας έδωσε τη δυνατότητα να υλοποιήσουμε το όραμά μας παρουσιάζοντας τα φυτικά καλλυντικά Natiria που αναπτύξαμε σε πιστοποιημένο εργαστήριο.

Το όνομα Natiria προκύπτει από το συνδυασμό των λέξεων Nature που σημαίνει φύση και ίριδα που είναι ένα πανέμορφο σπάνιο λουλούδι, το οποίο συναντάμε στην ελληνική φύση σε πολλές ποικιλίες και χρώματα. Ένα όνομα που αντανακλά τη φυσικότητα και τη μοναδικότητα των καλλυντικών Natiria.

Τα Natiria αποτελούν ελληνικά, φυτικά καλλυντικά φαρμακείου τα οποία πραγματοποιούν ό,τι υπόσχονται. Συνιστούν μία ολοκληρωμένη σειρά με μοναδικές συνθέσεις που ενυδατώνουν, αναζωογονούν και φροντίζουν την επιδερμίδα προσώπου και σώματος, γι’ αυτό και ως σήμερα έχει αποκτήσει πολλούς, απόλυτα ικανοποιημένους και πιστούς πελάτες.

Τα περίπου 30 προϊόντα της ελληνικής σειράς καλλυντικών Natiria καλύπτουν και τις πιο απαιτητικές ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας αλλά και του άνδρα.

Τα καλλυντικά φαρμακείου Natiria περιέχουν φυσικά συστατικά (εκχυλίσματα θεραπευτικών βότανων, έλαια και αιθέρια έλαια), τα οποία αποτελούν για εμάς αληθινή πηγή έμπνευσης, συνδυάζοντας την απλότητα της φύσης με τις υψηλότερες προδιαγραφές της σύγχρονης κοσμετολογίας.

Στα καλλυντικά Natiria αξιοποιούμε τις τελευταίες εξελίξεις της έρευνας πάνω στα καλλυντικά και στα βιοτεχνολογικά υλικά που μετατρέπουν τα παραδοσιακά συστατικά σε πρώτες ύλες ιδανικές για την φροντίδα του δέρματος, απόλυτα ασφαλείς και συμβατές με την επιδερμίδα.

Επιλέγουμε οι φυσικές πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται να προέρχονται αποκλειστικά από μικρές ελληνικές παραγωγικές μονάδες που βρίσκονται σε όλη τη χώρα.

Τα ελληνικά, φυτικά καλλυντικά φαρμακείου Natiria παρασκευάζονται σε πιστοποιημένο εργαστήριο και σε μικρές ποσότητες, ώστε να ελέγχουμε και να διασφαλίζουμε την υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητα που θέλουμε να σας προσφέρουμε.

Συσκευάζονται σε γυάλινους και pet premium (πλαστικό βέλτιστης ποιότητας) περιέκτες, ώστε το προϊόν να παραμείνει σταθερό και αποτελεσματικό όπως όταν παράχθηκε.

Η γνώση του αντικειμένου και η σταθερή συνεργασία με εξειδικευμένο χημικό κοσμετολόγο μας δίνει τη δυνατότητα να ανανεώνουμε συχνά τα προϊόντα και τις συνθέσεις τους , ώστε να προτείνουμε εξειδικευμένες, καινοτόμες αλλά και δοκιμασμένες προτάσεις ομορφιάς και φροντίδας.

Τα καλλυντικά Natiria:

  • Είναι δερματολογικά ελεγμένα
  • Δεν περιέχουν parabens, σιλικόνη και ορυκτά έλαια
  • Δεν είναι δοκιμασμένα σε ζώα

 

X