Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραλαβή της παραγγελίας σας από το φαρμακείο μας στην οδό Μεσολογγίου 40-42 στη Ν. Ιωνία ή να την αποστείλλουμε μέσω εταιρείας ταχυμεταφοράς στο χώρο σας.

Εάν έχετε επιλέξει να παραλάβετε την παραγγελία σας από το φαρμακείο, θα σας ενημερώσουμε για την ολοκλήρωσή της με ένα e-mail και θα πρέπει να την παραλάβετε εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών, διαφορετικά η παραγγελία σας θα ακυρωθεί.

Μπορείτε επίσης να παραλάβετε  την παραγγελία σας από το εκάστοτε τοπικό κατάστημα ταχυμεταφορών.

Εφόσον η παραγγελία σας έχει γίνει μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι η παράδοση από τις εταιρείες ταχυμεταφορών γίνεται μέσα σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας από το φαρμακείο μας, από τις 09:00 το πρωί έως τις 17:00 το απόγευμα, στη διεύθυνση που αναγράφεται στη φόρμα παραγγελίας. Για καλύτερη εξυπηρέτηση, παρακαλείσθε να ενημερώνετε σχετικά με τις ειδικότερες λεπτομέρειες του τόπου παραλαβής (όνομα, διεύθυνση, στοιχεία επικοινωνίας, όνομα στο κουδούνι κλπ) όπου αυτό χρειάζεται.  

Εάν έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την «τραπεζική κατάθεση» την οποία και πρέπει να ολοκληρώσετε εντός 3 ημερών από την παραγγελία σας, η αποστολή γίνεται από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία κατάθεσης του ποσού.

Σε περίπτωση έλλειψης προϊόντος & αντικατάστασής του με άλλο, όπως και/ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο, πάντα κατόπιν ενημέρωσής σας, οι ημέρες αποστολής ενδέχεται να αυξηθούν από  3 έως και 5 ημέρες.  Επιπλέον θα ενημερωθείτε μέσω e-mail, για το πότε το προϊόν που παραγγείλατε παραδόθηκε προς αποστολή.

Για αποστολές στην Κύπρο, η αποστολή θα πραγματοποιηθεί εντός 7 έως 10 εργάσιμων ημερών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Εάν έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την «τραπεζική κατάθεση» την οποία και πρέπει να ολοκληρώσετε εντός 3 ημερών από την παραγγελία σας, η αποστολή γίνεται από 7 έως και 10 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία της κατάθεσης του ποσού.

Σε κάθε περίπτωση, εάν δεν έχετε παραλάβει το Προϊόν που παραγγείλατε μέσω του Ηλεκτρονικού Φαρμακείου εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με την Εταιρεία στο τηλέφωνο: 210-27.59.741 ή στο e-mail info@thenaturalpharmacy.gr αλλιώς η παραγγελία σας θα ακυρωθεί.

ΚΟΣΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

-Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 37€ εντός Ελλάδας εφόσον οι παραγγελίες είναι μέχρι 3 κιλά.

-Για αγορές κάτω των 37€ τα μεταφορικά είναι:

  • 2,50€ εντός & εκτός Αττικής, για παραγγελίες μέχρι 3 κιλά με Courier Center
  • 3,20 εντός & εκτός Αττικής, για παραγγελίες μέχρι 3 κιλά με Γενική Ταχυδρομική
  • 2 €  εντός & εκτός Αττικής, για παραγγελίες με Box Now

– Για παραδόσεις το Σάββατο υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση 2€.

– Για αγορές άνω των 37€ τα μεταφορικά είναι:

  • 2€ εντός Αττικής και εκτός Αττικής, για παραγγελίες μέχρι 3 κιλά.

– Για αγορές κάτω των 37€ τα μεταφορικά είναι:

  • 2,50 + 2€ για εντός & εκτός Αττικής για παραγγελίες μέχρι 3 κιλά με Courier Center
  • 3,20 + 2€ για εντός & εκτός Αττικής για παραγγελίες μέχρι 3 κιλά με Γενική Ταχυδρομική

-Σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή υπάρχει επιπλέον κόστος 1,80€ ανεξαρτήτως του ποσού της παραγγελίας.

Για αποστολές στην Κύπρο τα μεταφορικά είναι 14€ για όλο το νησί και οι τρόποι πληρωμής είναι οι εξής:

  • Πληρωμή με κάρτα
  • Paypal
  • Τραπεζική Κατάθεση

-Με την παραλαβή των προϊόντων από το φαρμακείο μας στην οδό Μεσολογγίου 40-42 στη Ν. Ιωνία  δεν επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής ή αντικαταβολής για οποιοδήποτε ποσό παραγγελίας έχετε κάνει.

X